You are currently viewing I 2021 har Edyta Hætta- eier av Derma Medica As, lanserte Derma Medica Agenturer.

I 2021 har Edyta Hætta- eier av Derma Medica As, lanserte Derma Medica Agenturer.

I 2021 har Edyta Hætta- eier av Derma Medica As, lanserte Derma Medica Agenturer. Derma Medica Agenturer retter seg mot business-kunder: Klinikker, hudpleiere og frisørsalonger.

For at Derma Medica Agenturer blir forklart riktig har vi intervjuet eier: Edyta Hætta,og bedt henne om å svare på våre spørsmål.

Hva er Derma Medica Agenturer?

Derma Medica Hud- og Laser Klinikk har vært gjennom store endringer i løpet av 2020. Den største endringen var selve businessmodellen. Vi har ekspandert fra en til to klinikker, i tillegg fikk vi eksklusive rett på flere revolusjonerende produkter innen beauty-behandlinger.

Derma Medica er best kjent som hudpleieklinikk. Hvorfor vil dere begynne å jobbe som Agenturer?

Vi har innsett at vi har de beste forutsetninger for å bringe de nyeste behandlinger til Norge.

For det første har jeg selv kompetanse og utdannelse for å lykkes: 20 års erfaring i medisinsk bransje der jeg har jobbet i forskjellige strukturer, blant annet innenfor helseledelse. Det betyr at jeg kan med integritet snakke samme språk som klinikkeiere, og har bedre forståelse for de endringsbehovene som skal til for å være konkurransedyktig.

For det andre er jeg veldig nysgjerrig og proaktiv på dette området.

Min viktigste egenskap er at jeg utfordrer bransjen og for mange kan fremstå som den «kjerringa mot strømmen» som ikke er redd for å implementere nye teknologier og behandlinger i et ganske konservativt miljø.

Men denne strategien har et tydelig mål: Min drøm er at alle skal ha råd til behandlinger, ikke bare de som har mye penger.

Derfor må jeg utforske nye behandlinger som konkurrerer med de aller dyreste, men som folk flest har råd til.

Betyr det at du er villig til å ta inn behandlinger som ikke er godkjente i Norge?

Absolutt ikke. Alle behandlinger som jeg tar inn er CE-merket og oppfyller internasjonale krav.

Hvorfor kan man kjøpe de kun hos deg og ikke hos de andre?

Jeg reiser veldig mye, snakker med forskningsmiljøer ,og oppsøker nye markeder og messer.

Det at jeg snakker polsk kan gi meg raskere tilgang til det største og mest innovative markedet i Øst Europa. De Franske, Spanske, Svenske , Koreanske ,Italienske og andre europeiske produsenter retter seg mest mot beauty-bransjen i disse landene, og jeg har derfor en gylden mulighet til å være en av de første i Norge.

Målet mitt er å hjelpe norske klinikker å komme på samme nivå.

Jeg vil være den trygge agenten som vet om behandlinger gjennom egen praksis. Jeg har allerede kunder som jeg behandler selv, noe som betyr at andre klinikker kommer til å implementere allerede kjente og kjøpte produkter i Norge.

Får du alltid gode tilbakemeldinger på de behandlingene du leverer?

Ja, men ikke bare fordi virkemidlene er så gode. Mine kunder ser hvor genuin opptatt jeg er av deres velvære, og det bygger mer tillit og skaper bedre resultater.

Kan alle klinikker kjøpe produkter fra din agentur ?

Jeg anbefaler alltid å ta kurs først om de nye behandlinger hos meg.

Det er ikke bare den tekniske siden som er viktig, men også måten de implementeres på: Kunden må stå i fokus og kjenne en riktig vibrasjon fra deg. Det etiske er alltid prioritet hos meg.

Jeg gjennomfører kurs for implementering, og kan lære bort teknikker som vil hjelpe klinikker til å lykkes.

Hvilke agenturer fører du i Norge?

Carboxytherapy, Bloomea, Neo Care RF ,Bloomea Hudscanner, Elise laser plasma ,mesotherapy og kjemiske peelinger av Venome og Dermaheal og produkter mot hårtap- alopecia ( PeloBaum Dr Cyj hårfiller)

Hva må klinikker gjøre for å kjøpe fra deg?

Nettbutikk link: kontakt direkte på tel: 40870042, send meg email: dermamedicanorge@gmail.com