Kursinfo: 13.06.22 (uke 24)
Kurslengde: 3 timer
Adresse: Oslo, Bygdøy Alle 60B

Bloomea La Fontaine: En tre-stegs protokoll designet av franske kirurger innen estetikk, spesialutviklet for fagpersonell som jobber med hud. Behandlingen går ut på makroeksfoliering som bruker høyfrekvens til å eksfoliere lag på lag på en smertefri måte, mikrovibrasjon som ved hjelp av høyfrekvens og påføring av spesialiserte produkter behandler dehydrering samt stimulerer huden til å produsere mer elastin og kollagen, og lysterapi på 633 nm som forsterker den regenerative effekten av behandlingen. Hele behandlingen tar ca 45 minutter å gjennomføre. 

Påmelding er bindende.  Send e-mail til dermamedicanorge@gmail.com, eller fyll ut påmeldingsskjema.

Mandag den 13.08.22 fra kl 10.00 (ca 3 timer)

Presentation av Bloomea, kursintroduksjon5 min
Presentasjon av teknologien La Fontaine, effekter og indikasjoner15 min
Teknisk innføring i La Fontaine maskin5 min
Protokoll for ansiktsbehandling (FACE)+ Protokoll for kroppsbehandling (BODY)60 min
Lunsj60 min
Praksis Makroeksfolliering / Mikrovibrasjon ansikt og kropp i grupper på 290 min
Avslutning
Spørsmål
Salg av maskin og produkter